Tips og Tricks

Sikring af boligen i juleferien: Sådan holder du tyvene væk

img e1700095876548

Sikring af boligen i juleferien: Sådan holder du tyvene væk

Julen er en tid fyldt med glæde, samvær og hygge, men det er også en tid, hvor boliger ofte står tomme, mens vi besøger familie og venner eller tager på ferie. Desværre ser indbrudstyve også julen som en lejlighed, da mange boliger kan virke mere sårbare i denne travle tid. Derfor er det vigtigt at tage nogle forholdsregler for at sikre din bolig og have en bekymringsfri juleferie. Her er nogle nyttige tips til, hvordan du kan sikre din bolig i juleferien

Lås døre og vinduer grundigt.

Sørg for, at alle døre og vinduer er låst, når du forlader din bolig. Sørg for at låse fx haveredskaber og stiger inde i skuret/garage. Gør det ikke nemt for tyvene ved at lade værktøjet ligge fremme. Er dine låse af ældre dato, så få dem skiftet i god tid. Her kan du se nogle af de nøgle typer vi ikke læger anbefaler til yderdøre.

Giv den gamle et spark

 

Belysning er nøglen

God belysning omkring din bolig kan gøre en stor forskel. Installér bevægelsesfølsomme lamper ved indgange og andre sårbare områder. Dette kan overraske og afskrække potentielle indbrudstyve, der foretrækker mørke omgivelser. Indendørs er det en god ide at bruge timer til noget af jeres lamper, så huset ser beboet ud.

Nabohjælp

Fortæl naboerne, hvornår du ikke er hjemme, og bed dem parkere i din indkørsel, tømme din postkasse og bruge din skraldespand, hvis du er væk i længere tid. Hvis vi får hvid jul: Få nogen til at skovle sne foran dit hus. Brug et nabohjælp App – du kan hente den her https://nabohjaelp.botrygt.dk/app

Beskyt dine værdier

Hvis du kan, så tag dine værdigenstande med dig, når du rejser væk i juleferien. Hvis du ikke kan tage dem med dig, så opbevar dem på et sikkert sted, f.eks. i et pengeskab eller en sikkerhedsboks. Tjek dit hjem med “tyvens briller på” og gem værdifulde ting, så man ikke kan se dem udefra – fx de dyre møbler, elektronik, kunst osv. Kan tyven kigge ind i dit hjem, så lad det se beboet ud. Mange mennesker rydder fx pænt op, inden de tager hjemmefra – og det kan tyven se.

Du kan se udvalget af pengeskabe her https://sikring247.dk/kategori/penge-og-sikringsskabe/

Undgå at lægge julegaverne synligt derhjemme – eller i bilen.

Elektronisk sikring

Sidst men ikke mindst så kan du overveje at anskaffe dig en alarm eller noget videoovervågning. Men man skal huske at det ikke er det der holder en tyv ude. Men den elektroniske sikring kan give dig et ekstra lag af sikring. Det kan desuden give dig og din familie mindre at bekymrer sig om. Men en alarm vil i få direkte besked hvis der er nogen i jeres hus mens I ikke er hjemme.

I kan se Sikring 24/7 alarmsystem her https://sikring247.dk/kategori/alarm-video/alarm/

Gør det svært for tyven

Det er både utrygt og grænseoverskridende at have indbrud. Med den rette sikring af dit hjem kan du gøre det besværligt for tyven at bryde ind. Sikring 24/7 er altid klar til at råde og vejlede jer i valg af sikringsprodukt, derfor skal du ikke tøve med at skrive eller ringe til os for vejledning. Er du i tvivl om du kan klare opgaven selv, kan du altid bestille en tid til et sikkerhedstjek af en professionel låsesmed, hvis du følger et behov for en gennemgang.

Kontakt vores service afdeling, Jm Låseservice, og book en gratis og uforpligtende gennemgang af din bolig.

https://jmlaaseservice.dk/

 

Sikring 24/7 ønsker jer alle en glædelig og sikker jul.  glaedelig jul